29. toukokuuta 2013

Evelyn








Tänään koin pienen järkytyksen, kun Wandan sijaan kiipesinkin fwb-t. Pinewood Evelynin (s. 2009) selkään. Evelyn oli kuitenkin todella järkevä ja mielettömän kiva ratsastaa, ja siihen nähden, että menin tammalla ensimmäistä kertaa, olen ihan tyytyväinen. En ole kyllä varmaan ikinä ratsastanut yhtä kivalla ja fiksulla nuorella, ja suuresti ihmettelen miten se ei ole jo löytänyt uutta kotia! Näin hienoja, ihan mihin lajiin vaan sopivia nuoria ei ihan joka puolelta löydä.

 Vesimatto täyspitkänä tosin aiheutti meille vähän päänvaivaa - lyhyempänä Evelyn laukkaili kyselemättä sen yli. Samoin jäätiin pari kertaa jumiin pystylle jossa oli siniset laatikot alla, mutta luultavasti se johtui siitä että matto oli järkyttänyt E:n henkistä tasapainoa, sillä osana rataa tamma tulisi sen todella hienosti. Kaiken muun tavallisen ja jännemmän yli päästiin ihan superhienosti. Ainoa vaan, että kuskin istunta esteen päällä oli jotain ihan kamalaa. Mulla jäi jalustimet ehkä vähän pitkäksi mikä osaltaan varmaankin aiheutti ton jalan heilahtamisen taakse, mutta silti. Mikä toi ylävartalo esim on???

Päästiin hyppäämään jo pientä rataa, mikä onnistui kivasti. Lopuksi tultiin muutaman kerran yksittäistä ristikkoa hieman isompana, ja sille tein kerran todella pahan mokan - sukelsin yläkropalla ihan liikaa mukaan hyppyyn, minkä seurauksena esteestä jäi pystyyn yksi tolppa. Seuraavalla kerralla hillitsin itseni ja tehtiin hyvä hyppy.

Nyt kuitenkin saatte tajuttoman kasan todella hienoja kuvia, kiitos Anse!













 Rohkea nuori! Sama juttu uudestaan mutta vesi pitkänä:
 !!!!!!!!!!!!!!



 Rohkealle tammmalle paljon kiitosta. :)


Loppuverkkaa:

 


Lopuksi vielä mun lempparit:

Tosta istunnasta en tosin tykkää ollenkaan.
 
 Mitä mun käsille tapahtuu taas???


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti