14. kesäkuuta 2013

Kuulumisia ja tulevaisuudesta





En jaksa sen enempää kertoa, kuin että Milli oli kiva. Se on niin hieno ja ihan kone!

Tänään oltiin tunnilla hyppäämässä Sussun ja Ressun sekä Kirsin ja Rillon kanssa. Itse menin jälleen Evelynilla, joka oli ihan hyvä. Aluksi jumiuduttiin hyvin, hyvin jännälle puomisarjalle ja ruotsalaiselle okserille. Kun Evelyn sitten sai pari kertaa ihmetellä ja mennä tehtävät vähän helpompina, alkoi taas sujua ja päästiin tekemään samoja juttuja muiden kanssa.

Tarkoitus on nyt että menen enemmän Evelynillä ja juhannuksen jälkeiset esterataharjoitukset menen myös sen kanssa. Ehkä saatoittekin arvata että suunnitellut rataharkat ja Hämeenkosken kisat jäivät meiltä kilpailematta - multa siksi, että Wanda löysi uuden kodin. Harmittaa todella paljon, mutta toisaalta täytyy olla iloinen, että W löysi kivan kodin. Ikävä on vaan edelleen valtava, mikä on sinänsä mulle vähän uutta, koska en aiemmin ole oikeastaan kaivannut minkään hevosen perään, lukuunottamatta vanhaa silmäterääni Everitaa. 

W <3



Nyt kun Helsingin pääsykokeet on ohi, alkoi mullakin loma! Suunnitelmiin kuuluu ratsastaa - paljon, treenata salilla ja juoksulenkeillä sekä näyttäytyä muuallakin Euroopassa. Sen lisäksi pitäisi reippaasti saada lähetettyä paperit Tallinnan yliopiston oikeustieteelliseen. Jännittävä tilanne siltä osin, että en todellakaan tiedä mistä itseni ensi elo/syyskuussa löydän. :) Nyt kuitenkin on pakko mennä nukkumaan, että jaksan heti huomenna aamulla reippaana kiivetä takaisin satulaan.

Vappu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti